RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie lejeră pentru băieţii lui Cătălin Trofin

/ 10 septembrie 2010

Jiul Rovinari a trecut cu bine peste amărăciunea înfrângerii din etapa trecută şi a dovedit încă o dată că pe teren propriu este o echipă redutabilă.

Elevii lui Cătălin Trofin au început tare jocul şi în minutul 5 doar bara s-a opus deschiderii scorului după o lovitură de cap a lui Traşcă în urma unui corner. Tudorache a scăpat singur cu portarul advers dar din colţul careului de 6 metri a trimis direct în acesta amânând deschiderea scorului pentru repriza secundă. În minutul 55 Jiul a primit o lovitură de la 11 metri după un henţ făcut în careu de un fundaş al Progresului, Apostol transformând lovitura de pedeapsă. Tudorache a primit o pasă foarte bună de la Trofin în minutul 60, dar singur cu portarul advers, de la doar 12 metri, a trimis peste poartă. Bara a fost din nou de partea celor din Corabia în minutul 77 la lovitura de cap a lui Trofin după centrarea lui Tudorache, însă reduta oaspeţilor a cedat din nou trei minute mai târziu. Şoşoi a înscris un gol frumos, cu stângul, din colţul careului mare trimiţând o boltă peste portarul advers stabilind scorul final, 2-0 pentru Jiul Rovinari.

Jiul Rovinari – Progresul Corabia 2-0 (0-0)

Au marcat: Apostol (min. 55 – din penalti) şi Şoşoi (min. 80)

Jiul Rovinari: Căprărescu (min. 55 Voinea) – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, Apostol (min. 85 Ţurai), Stoian, Daviţoiu (min. 70 Vulpe) – Fotescu (min. 75 Meliţă), Şoşoi. Antrenor: Cătălin Trofin.

“Am controlat autoritar jocul de la un capăt la altul fără a lăsa adversarul să aibă vreo ocazie la poarta noastră, asta în ciuda faptului că Progresul Corabia este o echipă destul de bună, arţăgoasă. Păcat că nu am jucat aşa de bine şi săptămâna trecută…”, a declarat antrenorul secund Gabi Răscol pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.