RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a inaugurat noul stadion cu o victorie

/ 20 aprilie 2010

Stadionul Tineretului din Rovinari a primit botezul meciurilor oficiale odată cu partida pe care Jiul Rovinari a câştigat-o cu 2-0 în faţa celor de la Muncitorul Reşiţa.

În ciuda ploii care nu a încetat să cadă pe întregul parcurs al întâlnirii, rovinărenii au venit în număr destul de mare să vadă la lucru echipa lui Cătălin Trofin, meciul Jiului cu Muncitorul Reşiţa fiind urmărit de circa 700 de spectatori.

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru gazde, Romeo Rădoi, jucător ce a evoluat şi în Liga I în tricoul Pandurilor, a şutat de la circa 20 de metri, iar mingea s-a scurs cuminte la rădăcina barei făcând imposibilă intervenţia portarului reşiţenilor. Era minutul 6 şi Jiul Rovinari conducea deja cu 1-0. Încercarea de răspuns a oaspeţilor la golul lui Rădoi a fost taxată de gazde, în minutul 26 Şoşoi a scăpat singur pe partea dreaptă, a intrat în careu şi l-a executat cu sânge rece pe portarul oaspeţilor ducând scorul la 2-0.

La acest scor toată lumea se aştepta ca Jiul să mai înscrie, însă nu a mai reuşit acest lucru în ciuda faptului că după pauză, după un debut de repriză secundă mai timid, rovinărenii au trecut de două ori pe lângă majorarea avantajului. Mai întâi Fotescu a ratat incredibil, de la doar 2 metri de poartă, după o centrare perfectă a lui Apostol, pentru ca mai târziu Siminic să trimită balonul în bara din dreapta porţii reşiţenilor. Şi oaspeţii au avut şansa să marcheze, însă bara s-a opus şi scorul a rămas cel înscris pe tabelă încă din minutul 26, 2-0 pentru gazde.

Primarul Rovinariului, Dorin Filip, în aşteptarea tribunelor şi lojelor, a luat loc pe banca Jiului alături de managerul primăriei şi al echipei, Constantin Podaru, cei doi trăind la intensitate maximă emoţiile acestui prim joc disputat „acas’”, aşa cum suporterii Jiului au afişat un banner de bun venit în Rovinari adresat echipei.

Jiul Rovinari – Muncitorul Reşiţa 2-0 (2-0)
Stadion „Tineretului”, spectatori: 700

Au marcat: R. Rădoi (min. 6), Şoşoi (min. 26)

Jiul Rovinari: D. Milenovici – Traşcă, Cârciumaru, Ularu, Arcanu – Minciună (min. 46 Apostol), Z. Milenovici (min. 75 Vulpe), R. Rădoi, Tudorache – Fotescu (min. 70 Lupu), Şoşoi (min. 60 Siminic). Antrenor: Cătălin Trofin.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Doamne,nu-i usor nici suporter sa fi in ziua de azi.Nu te poti bucura nici dupa victoriile echipei tale favorite.Am batut Hategul cum am batut,apoi a venit dupa mine ce-a mai importanta victorie din retur cu Gloria,iar bucuria ne-a fost stricata de circul rezultatelor din acea etapa.Ei bine,dupa victoria de ieri cu Muncitorul si inaugurarea stadionului,ne putem bucura in liniste ba mai mult…

  • ssss. spune:

    …putem intinde si hora bucuriei,tinand seama ca in etapa de vineri nu joaca nici Sanicolau, nici Giarmata si nu in ultimul rand la Gloria – Ineu nu poate fi vorba de BLAT ! Cu siguranta ca bucuria noastra poate fi indulcita si cu un rezultat bun la Timisoara.Avem nevoie de continuitate si pentru moral,dar si pentru prietenul nostru Mihai c-a sa nu ne mai faca panaramele Gorjului .

    • mihai spune:

      voi chiar sunteti panarame si tu putin cam analfabet. : „ce-a – cea”, „c-a – ca”…nu v-am facut eu panarame,nu am cum,poate am aceeasi varsta cu voi..=))))mancati banii degeaba.nici prieteni cu fotbalistii nu sunteti.zi cine esti,daca nu cumva ti-e rusine cu numele tau..:)))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.