RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II s-a reunit la o zi după prima echipă

/ 10 ianuarie 2011

Pandurii II s-a reunit astăzi sub comanda antrenorilor Gabi Zahiu, Bobi Staicu şi Dorin Hârsu, la primul antrenament din 2011 fiind prezenţi 35 de jucători.

Echipa a doua a Pandurilor nu a pierdut în această iarnă niciun jucător în afara celor şase jucători promovaţi la echipa mare, Pleaşcă, Rada, Tătaru, Avramescu, Militaru şi Voinea fiind cei care au primit şansa din partea lui Grigoraş de a juca în Liga I.

Pe lângă vechii jucători, la Pandurii II au fost promovaţi cinci juniori, Oiţă, Unguru, Dumitru, Frunză şi Daniel Popescu fiind cei pe care Gabi Zahiu şi staff-ul său îşi doresc să-i promoveze în viitorul apropiat. Tot la reunirea celor de la Pandurii II au luat parte şi trei tineri juniori de la Viitorul Bucureşti, jucători care vor fi testaţi mâine dimineaţă de Gabi Zahiu într-un joc şcoală care va avea loc pe terenul sintetic.

Pe lângă tinerii jucători de la Pandurii II s-au antrenat şi se vor antrena şi în zilele următoare şi cei patru jucători de care Grigoraş s-a dispensat în această iarnă: Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache şi Adrian Iordache, aceştia bifând a doua reunire în doar două zile, prima la echipa mare, a doua la echipa secundă.

În perioada următoare Gabi Zahiu va continua antrenamentele în Târgu Jiu, între 17 şi 25 ianuarie urmând a pregăti echipa în regim de cantonament: „Am ales să rămânem la Târgu Jiu, cu cazare la Hotel Sport, acolo unde vom avea şi micul dejun, restul meselor urmând a le avea la cantina SNLO. Avem la Târgu Jiu condiţii foarte bune pentru o astfel de pregătire. Avem în apropiere Dealul Târgului, terenul sintetic, parcul şi insuliţa de pe Jiu pentru pregătirea de afară, sala de forţă, bazin şi recuperare la stadion”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II. Acesta a mai precizat că în perioada cantonamentului de la Târgu Jiu, Gabi Zahiu va pune accent pe pregătirea fizică: „Vor avea trei antrenamente pe zi. Va fi o perioadă destul de grea, dar nea Gabi ştie foarte bine ce face. Va face aici pregătirea fizică, iar în cantonamentul din Antalya, dintre 28 ianuarie şi 10 februarie, ne vom baza pe partea de organizare a jocului, pentru a profita de terenurile bune de acolo”, a mai spus Viorel Cioară.

 

Lotul celor de la Pandurii II la reunire:

Portari: Bănică, Nicolae, D. Popescu

Jucători de câmp: Dăianu, Diaconu, David, Găman, Vlăduţi, Minciună, Dobroiu, Oiţă, Frunză, Unguru, Dumitru, Poiană, Nicoloff, Golea, Fărcăşanu, Ad. Popescu, Zamfir, Zgondea, Pasăre, Bejinaru, Siminic, Stanciu, I. Constantin, Bugiu, Bertea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.