RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş după amicalul de la Turceni: „Din punct de vedere fotbalistic, zero barat…”

/ 2 septembrie 2011

Antrenorul Pandurilor nu a fost deloc relaxat la Turceni, acolo unde jucătorii săi au intrat în atmosfera de sărbătoare şi l-au nemulţumit prin evoluţie şi atitudine pe Petre Grigoraş.

Lui Grigoraş i-a plăcut ce a găsit la Turceni, mai puţin ce a văzut pe teren atunci când echipa sa a jucat împotriva echipei de liga a IV-a: „A fost bine pentru atmosferă, nu pot spune însă că a fost şi un test util. Mi-aş da cu securea-n cap dacă aş spune că a fost un test util. Pentru lumea de aici, pentru tot ce s-a făcut în orăşelul acesta micuţ, o bază sportivă frumoasă, a fost de bun augur. Din punct de vedere fotbalistic, zero barat în prima repriză, zero virgulă unu barat în repriza a doua, chiar dacă scorul a fost 6-0. Scorul nu a fost relevant. Sper că a fost doar o relaxare, nici nu putea fi altfel, dar eu le-am spus de la început că fotbalul se respectă. Indiferent cu cine joci, chiar şi cu jucători de la grădiniţă, trebuie să respecţi fotbalul pentru că numai aşa poţi să progresezi. Cu bucătarii dacă jucam, trebuia să le dăm 20. Bucătarul să ştie că el e bun la cratiţă, fotbalistul e bun pe teren. Asta e deviza mea. Din păcate, nu am putut să-i fac să gândească aşa cum vreau eu”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta a adăugat că speră ca măcar mâine, cei opt jucători trimişi la echipa a doua să demonstreze că merită să aibă în continuare încredere în ei: „E greu de motivat o echipă când joacă cu o alta net inferioară, mai ales că mâine voi trimite opt jucători la echipa a doua. Sper ca măcar acolo să demonstreze că merită să fie în vederea nostră pentru meciurile de campionat, iar eu trebuie să-i pregătesc pe ceilalţi foarte, foarte bine în această perioadă pentru că dacă ne prezentăm psihic la meciuri oficiale cum ne-am prezentat astăzi sau în ultimele zile, n-o să mai batem pe nimeni până la sfârşitul campionatului”, a mai spus Grigoraş după meciul amical disputat la Turceni în compania celor de la Ştiinţa Turceni.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.