RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere cu capul sus

/ 10 noiembrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu nu s-a făcut de râs în fața super-echipei constănțene, campioana la zi a României. Elevii lui Andrieș au cedat cu 20-28 (7-14), însă diferența s-a făcut în prima repriză.

Jelovcan a fost cel care a ținut echipa gorjeană pe linia de plutire în prima parte a jocului, portarul Energiei având nouă intervenții, în vreme ce colegii săi din teren s-au remarcat îndeosebi prin greșelile de pasare, un număr nepermis de mare de baloane fiind pasate în aut. Scorul pauzei, 7-14, dădea fiori, existând posibilitatea de a pierde rușinos în fața HCM-ului, însă Energia a făcut o repriză secundă mult mai bună. Echipa gorjeană a făcut eforturi ca diferența de pe tabelă să se micșoreze, însă au avut în față o echipă experimentată, un Criciotoiu în zi destul de bună de șut, dar și un arbitraj care a „ciupit” pe alocuri Energia.

HCM Constanța s-a impus în cele din urmă fără probleme la Târgu Jiu, însă pentru Liviu Andrieș au apărut semnale pozitive în jocul echipei, una care suferă în acest moment la nivelul extremelor, Asoltanei venind după o pauză de o săptămână după ce a devenit tătic, iar Apolzan trece printr-o prelungită perioadă de criză.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HCM Constanța 20-28 (7-14)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 650

Energia: Jelovcan (10 intervenții), Rădulescu (4 intervenții), Motoi, V. Popescu, Apolzan, Asoltanei (1), Dragnea (1), Ilieș (2), Mledenciu (1), Enache (1), Șandru (7), Giotoiu (2), A. Popescu (2), Mazilu (3). Antrenor: Liviu Andrieș.

HCM: M. Popescu (5 intervenții), R. Stănescu (8 intervenții), Buricea (2), Sabău, Șimicu (5), Ciutura, Stavrositu, Angelovski (5), Criciotoiu (6), Humet (1), Toma (5), Sadoveac (1), Val (1), Dragicevic (2). Antrenor: Zvonko Sundovski.

Arbitri: Octavian Fânață / Ștefan Hendrea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.