RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec scontat, diferență umilitoare

/ 22 februarie 2012

Energia a mers și în meciul cu HCM Constanța pe linia întâlnirilor cu Benfica Lisabona, echipa gorjeană rezistând onorabil doar vreme de o repriză, campionii impunându-se categoric la Târgu Jiu, scor 25-36 (13-15).

Gorjenii au arătat multă determinare în debutul întâlnirii, s-au apărat agresiv și, după ce constănțenii au deschis scorul, Energia a marcat de trei ori și în minutul 7 conducea cu 3-1. Două reușite ale lui Irimescu au readus echilibrul pe tabelă, iar cele două echipe au mers cap la cap până la jumătatea primei reprize. Gazdele s-au desprins din nou la două goluri, scor 9-7 în minutul 17, dar a urmat o serie de patru goluri ale constănțenilor fără replică din partea elevilor lui Andrieș și campioana en-titre a preluat conducerea partidei, conducere pe care avea să nu o mai cedeze până la final.

Repriza secundă a început la fel de echilibrat cum a fost și debutul meciului, în minutul 41 tabela indicând acest lucru, oaspeții conducând doar la două goluri, scor 20-22. În acest moment s-a rupt și jocul gorjenilor, care, deși au beneficiat de om în plus după eliminarea lui Ghionea, au încasat două goluri ce au dus scorul la 20-24. Apoi, în mod constant, HCM Constanța s-a distanțat, beneficiind de numeroasele greșeli ale gorjenilor. Contraatacurile dobrogenilor s-au dovedit devastatoare, Nurhan Ali i-a transmis din tribună lui Ghionea ordinul de a juca la același nivel până la capăt, iar HCM Constanța a taxat neputința Energiei din repriza a doua, campionii impunându-se la Târgu Jiu cu 25-36.

Împrumutat la Energia tocmai de la HCM Constanța, Marius Mocanu nu a fost lăsat de constănțeni să joace contra lor, așa că pivotul adus să suplinească absența lui Giotoiu a luat loc cuminte pe bancă, fără însă a bifa vreun minut pe teren.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HCM Constanța 25-36 (13-15)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 550

Energia: Dragomir (11 intervenții), Rădulescu (2 intervenții), Motoi, Păiuș (3), V. Popescu, Apolzan (7), Asoltanei (4), Ilieș (3), Mledenciu, Udriștoiu, Enache (1), Șandru, A. Popescu (3), Mazilu (4). Antrenor: Liviu Andrieș.

HCM Constanța: M. Popescu (10 intervenții), Stănescu (7 intervenții), Novanc (1), Stavrositu (2), Toma, Sadoveac (2), Angelovski (1), Irimescu (9), Sabou (7), Stamate (6), Csepreghi, Ghionea (6), Onyejekwe, Buricea (1), Criciotoiu (1). Antrenor: Ștefan Constantin.

Arbitri: Marius Barcan și Ștefan Ciurea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorj spune:

    Despre “ succesurile” echipei de handbal Energia , numai de bine si toata ziua ……
    D-le administrator de site , stiti ca de 2 ZILE a inceput votul pentru ALL STAR GAME 2012 ( baschet) pe site-ul federatie ( frb.ro) !? A-ti putea reaminti gorjenilor despre asta , ca bun gorjean ce sunteti, poate sunt doritori sa voteze sportivii de la sectia de baschet Energia !!!
    Va reamintesc ca LOUIS DARBY este castigatorul concursului de slam-dunk 2011 unde a reprezentat culorile ENERGIEI ROVINARI SI JUDETULUI GORJ !
    Macar pentru el sa votati !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.