RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec scontat al Energiei la Ploieşti

/ 3 aprilie 2010

Energia a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere categorică la Ploieşti. Fără a mai avea vreo şansă la play-off, echipa gorjeană a cedat fără drept de apel în faţa Asesoftului, scor 101-67.

Trupa lui Theo Evans a avut şi unele momente bune în jocul de la Ploieşti însă după ce a reuşit în sfertul doi să se apropie la un moment dat la doar trei puncte de gazde, având şi posesia, Asesoftul a luat jocul pe cont propriu şi a reuşit să se distanţeze în doar trei minute la aproape 20 de puncte. Gazdele n-au mai întâmpinat niciun fel de rezistenţă, iar înfrângerea Energiei a căpătat proporţii.

Energia Rovinari a încheiat sezonul regulat pe locul 10, nereuşind să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a juca din nou în play-off. Trupa lui Theo Evans urmează a debuta în play-out împotriva celor de la SCM U Craiova, primele două partide urmând a se disputa pe 14 şi 15 aprilie la Târgu Jiu, în play-out jucându-se după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.