RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şenai revine la Târgu Jiu ca adversar al Energiei

/ 11 februarie 2010

În toamnă, pe ultima sută de metri şi pe fondul lipsei unui jucător de gabarit care să ajute echipa sub panou, la Energia Rovinari a fost adus Isleam Şenai. Acesta n-a reuşit însă să se adapteze stilului de joc al echipei gorjene şi din retur a schimbat tricoul Energiei cu cel al craiovenilor de la SCM U.

Fostul antrenor al lui Şenai, Theo Evans, spune că baschetbalistul de origine tătară i-a lăsat o foarte bună impresie, dar mai bine pentru toată lumea a fost ca el să joace mai mult, iar la echipa craioveană are ocazia să o facă. Evans spune că nu se teme de o eventuală dorinţă a jucătorului de revanşă şi speră ca Energia să obţină a cincea victorie din acest retur: “Orice jucător încearcă să demonstreze ceva după ce pleacă de la o echipă la alta. Ne-am înţeles bine cu Şenai, a avut un caracter bun, era un băiat OK, dar nu s-a potrivit stilului nostru de joc. Vom fi bucuroşi că-l vom revedea, dar vom încerca să câştigăm în faţa lui”, a declarat Theo Evans.

Meciul dintre Energia Rovinari şi SCM U Craiova se va disputa vineri, cu începere de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, antrenorul Theo Evans dorindu-şi ca tema acestui meci să fie „Noaptea Luminilor”, acesta îndemnând fanii să vină la meci cu cât mai multe obiecte care să lumineze atunci când în sală vor fi oprite reflectoarele pentru prezentarea echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.