RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Baschetul-spectacol” a revenit la Târgu Jiu: Energia – BCA Piteşti 75-66

/ 16 ianuarie 2010

Debutul echipei de baschet Energia Rovinari în returul campionatului a fost „luminat” de evoluţia strălucitoare a nou venitului Andrei Căpuşan, doar Porter Troupe reuşind să-i ia faţa jucătorului venit de la CS Otopeni atât la eficienţă cât şi la numărul de puncte marcate.

În faţa unei săli arhipline, Energia nu a rămas datoare publicului venit, iar jocul spectaculos, în viteză, a adus nu doar satisfacţia tribunei, ci şi o victorie foarte importantă în faţa unei contracandidate la un loc în play-off.

Startul meciului a fost unul ezitant, Energia reuşind să preia conducerea abia spre finalul primului sfert. Şi finalul sfertului doi a fost unul foarte bun, echipa gorjeană revenind spectaculos de la 23-26 ducând scorul la 35-26, scor cu care s-a intrat la cabine.

Avantajul luat în finalul primei reprize s-a dovedit a fi decisiv ultimele două sferturi fiind împărţite între cele două echipe, fiecare câştigând câte un sfert la câte un punct distanţă, astfel încât jocul s-a terminat cu un avantaj de nouă puncte pentru Energia.

Energia Rovinari – BC Argeş Piteşti 75-66 (16-15, 19-11, 24-25, 16-15)

Sala Polivalentă, Târgu Jiu, spectatori: 650

Energia: Tyner (6), Troupe (22), Lupusavei (2), Bratoloveanu, Ilie, Apostol, Darby (8), Căpuşan (20), Amarghioalei, Stroescu, Trim (11), Barber (6). Antrenor: Theo Evans.

BCA Piteşti: L. Dumitru (9), Drăguşin (10), Zanfir, Vujacic (13), Mihai, Jackson (14), Tudor, Stefanovic, Bilos (5), Neguţ (2), Pavlovic, Paul (13). Antrenor: Mladen Ostojic.

Arbitri: Marius Udrică, Alin Roşu, Istvan Bertalan.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    felicitari, dle Constantinescu pt articol si felicitari baschetbalistilor gorjeni pt victorie. Urat comportamentul lui Josh Jackson!

  • John spune:

    Corect, Laurentiu dar… noi, spectatorii l-am aplaudat atunci cand i s-a rostit numele. Cred ca era de bun simt sa ne salute macar. Noi l-am tratat cu mult respect si a fost bine primit de fiecare dintre iubitorii de baschet. A mancat aici o paine alba in timp ce copiii nostri se pregatesc asiduu sa joace pentru aceasta echipa si sunt inlocuiti cu stranieri. Priveste te rog acest videoclip de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=qk9r6shS_UQ
    O sa vezi cum fiul meu se antreneaza si incearca sa ajunga un bun baschetbalist. Sunt de acord ca este spectacol si ca actualmente echipa joaca excelent cu stranierii dar Capusan a demonstrat ca este superjucator. Felicitari pentru achizitie si revenind la Josh, oricum am ramas cu un gust amar si eu. Una peste alta, Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.