RSS post comments feeds rss email feeds twitter

“Seara pancartelor şi a obiectelor de făcut zgomot” la meciul Energiei cu BC Argeş Piteşti

/ 15 ianuarie 2010

Iniţiativa antrenorului Theo Evans de a da câte o temă fiecărui meci disputat de Energia pe teren propriu capătă contur odată cu anunţarea faptului că seara meciului cu BC Argeş Piteşti a primit denumirea de “Seara pancartelor şi a obiectelor de făcut zgomot”.

Meciul dintre Energia Rovinari şi BC Argeş Piteşti este programat a se disputa sâmbătă de la ora 19:00 în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, iar cel care va fi în tribună cu cea mai interesantă pancartă sau cel mai interesant obiect de făcut zgomot (tobă, trompetă, fluier etc). Theo Evans spune că echipa va avea un reprezentant în tribune în timpul meciului pentru a evalua aceste obiecte şi pentru a lua decizia cui îi va fi acordat premiul serii, premiu care va fi acordat însă la următorul meci de pe teren propriu.

Comunicatul prin care este făcută publică tema meciului cu BC Argeş Piteşti se încheie cu îndemnul pe care Theo Evans îl lansa pe blogul personal la finalul anului trecut: “Să facem din 2010 cel mai bun an al baschetului din Târgu Jiu!”.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.