RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby are o motivaţie suplimentară la meciul cu BC Argeş Piteşti

/ 12 ianuarie 2010

Energia Rovinari va debuta în returul campionatului Diviziei A de baschet masculin cu un meci pe teren propriu în faţa echipei pentru care Louis Darby a semnat un contract de joc la începutul sezonului, motiv pentru care americanul vrea victoria cu orice preţ.

Louis Darby nu a apucat să joace pentru piteşteni decât în două partide din Cupa României, neplata drepturilor salariale determinându-l pe american să refuze a mai intra pe teren şi să joace pentru BC Argeş Piteşti. Darby spune că are şi o persoană căreia să-i dedice victoria din primul meci pe care-l va juca în 2010 pentru Energia: “E un meci pe care îmi doresc foarte mult să-l câştigăm. Voi dedica o eventuală victorie preşedintelui de la Piteşti”, a declarat Louis Darby despre partida redebutului său în tricoul Energiei. Acesta a mai adăugat că a dus dorul oraşului Târgu Jiu: „Aici a fost prima mea experienţă în Europa ca jucător de baschet profesionist şi am simţit lipsa fanilor şi coechipierilor”, a mai spus Darby.

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.