RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Demonstraţii de slam-dunk la prezentarea achiziţiilor Energiei – VIDEO

/ 7 ianuarie 2010

Echipa de baschet Energia Rovinari este acum în efectiv aproape complet, doar Louis Darby şi Kibwe Trim absentând încă, însă ei vor sosi vineri la Târgu Jiu, sâmbătă la ora 18:00 urmând a lua parte la prezentarea oficială şi la întâlnirea cu fanii la Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

Antrenorul Theo Evans a decis ca imediat ce echipa va fi în efectiv complet să organizeze o întâlnire cu suporterii Energiei, o acţiune ce va cuprinde o sesiune de autografe, discuţii între jucători şi fani, dar mai ales şi un concurs demonstrativ de slam-dunk-uri, concurs la care va participa şi Louis Darby, unul dintre cei mai spectaculoşi jucători ce au evoluat sezonul trecut în Divizia A de baschet masculin. Darby a ratat, din păcate, concursul slam-dunk de la All Star Game-ul românesc de anul trecut organizat la Braşov din cauza accidentării la mână, accidentare ce l-a împiedicat şi să evolueze pentru Energia în finalul campionatului.

Returul campionatului Diviziei A de baschet masculin este programat a începe chiar la sfârşitul săptămânii viitoare, Energia debutând în 2010 cu un meci pe teren propriu în compania celor de la BC Argeş Piteşti, iar în etapa a XVII-a va întâlni în deplasare pe Steaua Turabo Bucureşti într-un meci ce va fi transmis în direct de TVR 3, duminică, 24 ianuarie, de la ora 17:00.

Vezi aici ce poate Louis Darby:

Concurs NCAA Slam Dunk 2007

Antrenamente din vara lui 2009

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.