RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marcel Ţenter vrea o surpriză la meciul Energiei cu Asesoft Ploieşti

/ 7 decembrie 2009

tenter0612Antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, a încheiat conferinţa de presă de după meciul de la Târgu Jiu felicitând jucătorii Energiei pentru felul în care au evoluat şi şi-a exprimat dorinţa ca gorjenii să le dea o mână de ajutor în încercarea lor de a cuceri un nou titlu de campioană.

Învingători ai campionilor de la Asesoft chiar la Ploieşti, clujenii speră ca paşii greşiţi ai contracandidaţilor să se înmulţească, una dintre speranţe venind chiar de la meciul pe care ploieştenii îl vor avea la Târgu Jiu în ultima etapă a turului: „Să dea Dumnezeu ca Energia să facă o surpriză în jocul cu Asesoft. Eu le doresc succes. Energia este o echipă foarte ambiţioasă şi după cum a jucat cu noi se poate lupta cu orice echipă din campionat. Au câştigat împotriva unor echipe foarte titrate, chiar vicecampioana României a pierdut aici. Se poate întâmpla orice. Dacă Steaua a învins acasă pe Asesoft, de ce n-ar putea câştiga şi Energia?”, a declarat Marcel Ţenter, antrenorul echipei aflate pe prima poziţie a clasamentului cu două etape înaintea finalului turului de campionat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.