RSS post comments feeds rss email feeds twitter

BASCHET, Divizia A / Energia Rovinari – Asesoft Ploieşti 63-86 (17-23, 10-22, 17-20, 19-21)

/ 20 decembrie 2009

porter_apostol_asesoftEnergia a încheiat un tur de campionat de coşmar cu o înfrângere scontată în faţa campionilor de la Asesoft. Ploieştenii au învins Energia cu scorul de 63-86 nedorind să fie Moş Crăciun pentru trupa lui Evans.

Oaspeţii n-au avut nici cea mai mică emoţie la Târgu Jiu, mai ales că şi arbitrii au arătat de la bun început că nu sunt de acord să facă loc vreunei surprize, trioul Udrică-Rocean-Podar luând unele decizii incredibile în prima repriză exact în momentele în care Energia dădea semne că s-ar putea ţine cât de cât aproape de mult mai valorosul adversar.

Deşi jucătorii au încercat încă înaintea începerii meciului să-i „îndulcească” pe suporteri aruncând în tribune bomboane specifice sărbătorilor de iarnă, publicul a încheiat prin a fi ironic cu favoriţii aplaudându-le printre zâmbete amare chiar şi nereuşitele de la linia de fault.

Griffin şi-a încheiat evoluţiile în tricoul Energiei marcând 15 puncte într-un meci în care în luptă a fost aruncat până şi Gliga, singurul component al lotului gorjenilor care nu bifase în acest tur de campionat nici măcar o secundă pe terenul de joc până la această întâlnire.

Asesoft Ploieşti a învins fără probleme la Târgu Jiu, iar succesul din ultima etapă a turului i-a readus în fruntea clasamentului, elevii lui Arnautovic profitând de eşecurile celor de la Gaz Metan Mediaş şi U Mobitelco Cluj, ultimii având însă un joc mai puţin disputat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.