RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec total pentru Energia în Cupa Ligii Naţionale, 29-31 cu Bucovina Suceava

/ 19 mai 2010

Plecată la Braşov cu gândul de a câştiga trofeul Cupei Ligii Naţionale de handbal masculine, Energia a spus deja adio turneului încă din primul tur.

Elevii lui Vasile Stângă au pierdut cu 29-31 confruntarea cu Bucovina Suceava după o partidă echilibrată, dar pe care moldovenii au controlat-o aproape în totalitate. Energia a condus cu 5-4 în minutul 15, însă în doar trei minute sucevenii au întors scorul, tabela indicând 5-8 în minutul 18. Cu cinci minute înaintea pauzei, Energia avea din nou avantaj de un gol, scor 10-9, însă aceasta avea să fie ultimul moment în care gorjenii aveau să conducă, la cabine intrându-se cu un score gal, 11-11.

Fără Apolzan, accidentat în preziua meciului, şi cu Florea apatic şi total ieşit din formă, Energia a suferit pe extreme şi a trăit doar din acţiunile pe centru finalizate de Kapular, Humberto sau Truică. Zbaterile acestora n-au fost însă suficiente pentru ca Energia să treacă de Bucovina, o echipă în mod evident mai motivată. Sucevenii s-au distanţat la trei goluri, scor 18-21 în minutul 43, dar Energia a avut puterea de a egala repede, în minutul 46 tabela indicând 21-21. Egalitatea a persistat până spre final, 28-28 în minutul 57, dar sucevenii au avut finishul pregătit şi s-au impus cu 31-29.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Bucovina Suceava 29-31 (11-11)

Energia: Ciobanu (11 intervenţii), Dragomir (1 intervenţie), Apolzan, Mazilu, Criciotoiu (3), Simovic (9), Humberto (2), Enache (1), Truică (5), Kapular (5), Filip, Păiuş (1), Kukrika (3), Florea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.