RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Simovic va putea juca pentru Energia la Suceava

/ 28 ianuarie 2010

Interul dreapta adus de Energia de la Vardar Skopje, Marko Simovic, va putea fi folosit de Vasile Stângă la primul meci al returului.

Teama tehnicianului Energiei, aceea că nu Simovic nu va primi drept de joc pentru meciul cu Bucovina Suceava, a fost risipită, interul muntenegrean având în acest moment toate actele necesare pentru a putea fi folosit: „ Totul este OK acum în legătură cu Simovic, s-a rezolvat problema şi de la Federaţia Europeană, s-a plătit tot şi acolo şi are drept de joc. Chiar aveam nevoie de el la Suceava pentru că este un meci foarte important pentru noi, este începutul de retur. Cum pleci de la început contează enorm după aceea”, a declarat Vasile Stângă.

Ocupantele locurilor 4, Energia, şi 6, Bucovina, în clasamentul Ligii Naţionale de handbal masculin la sfârşitul turului se vor înfrunta în prima etapă a returului sâmbătă, la Suceava, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.