RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start în Cupa Ligii Naţionale pentru Energia

/ 19 mai 2010

Elevii lui Vasile Stângă debutează astăzi, la ora 14:00, în Cupa Ligii Naţionale la handball masculine, competiţie ce a luat de doi ani locul Cupei României.

Energia va juca în sferturile de finală ale competiţiei cu Bucovina Suceava, echipă care îşi joacă ultima carte în dorinţa de a prinde un loc în cupele europene după ce a ratat atingerea acestui obiectiv prin poziţia ocupată în campionat la finele acestui sezon, trupa lui Leonard Bibirig terminând doar pe locul 6.

Chiar dacă va fi nevoită să evolueze fără pivotal Paul Giotoiu, care a suferit o accidentare serioasă în ultima partidă de campionat, Energia îşi propune chiar câştigarea trofeului, antrenorul Vasile Stângă considerând că este posibilă aducerea trofeului la Târgu Jiu: “Trebuie să recunoaştem că este un traseu favorabil pe care clasarea în liga Naţională ni l-a oferit. Cel mai dificil meci pare a fi chiar primul. Le-am cerut jucătorilor să facă un efort de concentrare. Ştiu că este final de sezon şi este mai greu, dar trebuie să se gândescă la faptul că suntem la doar trei meciuri de o nouă performanţă. Este posibilă această performanţă şi echipa de aici chiar ar merita un trofeu”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Energia a pierdut categoric ultimul meci disputant în compania celor de la Bucovina Suceava, moldovenii impunându-se la Suceava cu 28-22 în prima etapă a returului, partida din turul campionatului fiind câştigată de elevii lui Vasile Stângă cu scorul de 26-22.

Toate meciurile sferturilor de finală ale Cupei Ligii Naţionale vor fi transmise astăzi în direct de Digi Sport începând cu ora 10:00, meciul Energiei cu Bucovina Suceava fiind programat la ora 14:00. În cazul în care Energia va trece de Bucovina Suceava, trupa lui Vasile Stângă va întâlni mâine în semifinale învingătoarea dintre UCM Reşiţa şi HC Odorhei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.