RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec lamentabil al handbaliștilor Energiei la Reșița

/ 7 decembrie 2011

După euforia calificării în primăvara europeană, handbaliștii de la Energia au oferit suporterilor o imagine deplorabilă în jocul susținut la Reșița, gazdele impunându-se cu 32-26 (17-11) într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Elevii lui Liviu Andrieș au început foarte slab meciul cu HC Caraș Severin, gazdele reușind să se desprindă extrem de rapid. În minutul 8 gazdele conduceau deja cu 7-1, dar Energia a părut să revină în joc marcând trei goluri consecutive ducând scorul la 7-4. Reșițenii au reușit din nou să se desprindă și în minutul 16 tabela indica 10-5, însă Energia și-a trecut în cont o nouă serie de trei goluri și la 10-8 meciul părea deschis oricîrui rezultat. Era minutul 21 și antrenorul gazdelor a cerut time-out, iar indicațiile acestuia au părut de aur pentru jucătorii săi. În doar patru minute HC Caraș Severin a readus liniștea pentru proprii suporteri ducând scorul la 14-8, iar la pauză gadele au intrat la cabine cu acest avantaj, scor 17-11.

Nimic nu s-a schimbat în bine în jocul Energiei, care a ratat în prima parte o sumedenie de ocazii de unu la unu cu portarul advers și a pierdut ușor multe mingi. Gazdele s-au distanțat la 10 goluri încă din minutul 38 și au menținut acest avantaj până în minutul 49, când Czari a decis să-și trimită pe teren toate rezervele. În ultimele minute Energia a reușit să marcheze mai mult decât junii reșițeni, dar avantajul luat de gazde a fost mult prea mare pentru ca această pseudo revenire a gorjenilor să pericliteze victoria celor de la HC Caraș Severin, care a câștigat în cele din urmă cu 32-26.

HC Caraş-Severin – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-26 (17-11)

HC Caraș Severin: Antonaru (16 intervenţii), Ionescu (o intervenţie), Petrea (9 goluri), Pârâianu (5), Rohozneanu (4), Tucanu (3), Vaidasigan (3), Cuciula (2), Marta (2), Negru (1), Czari (1), Ciubotariu (1), Grozăvescu (1), Eros, Popovici. Antrenor: Gligore Czari.

Energia: Dragomir (5 intervenţii), Rădulescu (3 intervenţii), Ilieş (5 goluri), Asoltanei (5), Apolzan (3), Udriştoiu (3), Şandru (3), Mocanu (2), V. Popescu (2), Mledenciu (2), A. Popescu (1), Păiuş, Mazilu. Antrenor: Liviu Andrieş.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.