RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc slab şi înfrângere pentru Energia în faţa reşiţenilor

/ 7 mai 2011

Din meciul care trebuia să le dea aripi pentru Europa gorjenilor, partida cu UCM HC Caraş Severin a devenit cel al îngropării oricărei speranţe pentru locul cinci pentru Energia după ce elevii lui Liviu Andrieş au cedat pe propriul teren cu 26-27 (10-12).

În faţa unei echipe ce nu mai are rezerve şi care nu şi-a permis să vină la Târgu Jiu decât cu câteva ore înaintea meciului, handbaliştii Energiei au dat impresia că s-au văzut între ei pentru prima dată odată cu fluierul de început al partidei, atât de multe au fost greşelile de pasare la echipa gorjeană.

Energia a condus cu 1-0, dar pentru a mai conduce încă o dată a trebuit să aştepte 45 de minute pentru a mai conduce încă o dată, 22-21 în minutul 49. Partida a fost la discreţia oaspeţilor, care au condus chiar şi la cinci goluri, în minutul 12 tabela indicând un uluitor, pentru gazde, 2-7. O serie mai bună pentru Energia a făcut ca gorjenii să se apropie la un singur gol după trei reuşite  consecutive semnate Şandru, Păiuş şi Florea, dar oaspeţii au reuşit să intre la cabine cu un ecart de două goluri, 10-12.

Pauza nu s-a dovedit un sfetnic bun pentru elevii lui Andrieş, care n-au reuşit să remedieze problemele avute în prima repriză atât în apărare cât şi în atac. Apolzan a reuşit să strângă rapid două elimnări de două minute, iar UCM a profitat desprinzându-se la 13-17 în minutul 39. A urmat o perioadă mai bună pentru Energia, care s-a apropiat la 17-18 şi la 19-20. Rohozneanu a dus scorul la 19-21 transformând o aruncare de la 7 metri după care  Florea, Vukas şi Mazilu au creat iluzia obţinerii unei victorii nemeritate pentru Energia după aspectul general al meciului. Nu a fost aşa pentru că au intervenit din nou erorile mari ale gorjenilor, iar Rohozneanu şi Cuciula, de două ori, au punctat pentru o răsturnare de situaţie care s-a menţinut apoi până la final, chiar dacă Păiuş a egalat la 25 în minutul 58, însă tot el a decis soarta meciului cu două greşeli mari, una pe atac şi una pe apărare, UCM HC Caraş Severin reuşind să se impună în cele din urmă la Târgu Jiu cu scorul de 26-27.

Energia Pandurii Târgu Jiu – UCM HC Caraş Severin 26-27 (10-12)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 750

Energia: Rădulescu (7 intervenţii), Dragomir (6 intervenţii), Motoi, Păiuş (3), Truică, Apolzan, Mazilu (6), Udriştoiu, Enache, Şandru (1), Mărgineanu, Vukas (7), Florea (11), S. Iacob (1), Giotoiu. Antrenor: Liviu Andrieş.

UCM: Ionescu (21 intervenţii), Antonaru, Popovici (4), Cuciula (2), Pîrvan (1), Tucanu (6), Rohozneanu (8), Ghiţă, Pârâianu (4), Marta (1), Vulpe (1). Antrenor: Gligore Czari.

Arbitri: Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.