RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc slab şi înfrângere pentru Jiul Rovinari la debutul în retur

/ 4 martie 2011

Candidată la promovarea în Liga a II-a, Jiul Rovinari n-a făcut un joc pe măsura pretenţiilor în primul meci din retur şi a pierdut cu 2-0 (1-0) în deplasare în faţa celor de la Prometeu Craiova.

„Am făcut un meci foarte slab. Toată echipa, de la portar până la ultimul om care a intrat în teren. Nu-mi explic lipsa de atitudine şi modul în care ne-am prezentat la acest meci. Ce pot să mai zic? A fost un meci urât, am avut şi o eliminare, Teerel fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene, un meci în care am fost depăşiţi la toate capitolele şi în care nu am avut decât două ocazii în vreme ce ei au mai ratat şi un penalti şi au avut şi o bară. Au fost şi condiţii foarte grele în care s-a jucat. Am început pe zăpadă şi am terminat într-o cioaflă cu noroi, asta în condiţiile în care noi ne-am antrenat numai pe sintetic în această iarnă. Clar ne-a dezavantajat terenul, dar nu putem să ne scuzăm cu asta”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Cătălin Trofin, antrenorul-jucător al celor de la Jiul Rovinari.

Prometeu Craiova – Jiul Rovinari 2-0 (1-0)

Au marcat: G. Şerban (min. 30), Bică (min. 68)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Teerel, Amzucu, Daviţoiu (min. 80 Stoian) – Tudorache, Popescu (min. 45 Trofin), Stanciu (min. 70 R. Rădoi), Vulpe – Fotescu, Şoşoi (min. 75 Lăcătuşu).  Antrenor: Cătălin Trofin.

Cartonaş roşu: Teerel (min. 65).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.