RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, la a treia înfrângere consecutivă

/ 14 mai 2011

Energia a pierdut pentru a doua oară în acest sezon în faţa celor de la CSM Bucureşti şi dacă vor pierde în ultima etapă cu HCM Constanţa, iar CSM Satu Mare se va impune la Baia Mare, doar dubla victorie în faţa sătmărenilor îi va menţine pe gorjeni pe locul şapte în Liga Naţională.

Elevii lui Liviu Andrieş n-au arătat să fi învăţat din erorile partidelor precedente şi au pierdut extrem de multe mingi pe faza ofensivă, fapt care a dus la înfrângerea cu 34-30 (17-13) în faţa celor de la CSM Bucureşti. Energia s-a ţinut aproape de gazde în primele 15 minute de joc, tabela indicând 5-5 la jumătatea primului mitan, însă în minutul 20 CSM Bucureşti deja se detaşase la patru goluri, 13-9, diferenţă cu care cele două echipe au şi intrat la cabine, scor 17-13 la pauză. După pauză, chiar dacă Energia s-a apropiat la doar două goluri de gazde în două rânduri, scor 19-17 în minutul 35 şi 23-21 în minutul 42, CSM Bucureşti a avut maturitatea de a nu risipi avantajul luat în prima parte a jocului şi a câştigat cu 34-30.

Campionatul Ligii Naţionale de handbal se va încheia la finalul săptămânii viitoare, când Energia va întâlni pe propriul teren campioana HCM Constanţa.

CSM Bucureşti – Energia Pandurii Târgu Jiu 34-30 (17-13)

Sala “Lucian Grigorescu” Bucureşti

CSM Bucureşti: Pop, Marocico, Georgescu (10), Fotache (6), Savenco (6), Ganea (4), Stăncioiu (3), Stoica (2), Pătru (1), Stamate (1), Mironescu (1). Antrenori: Dragoş Dobrescu şi Daniel Anca.

Energia: Dragomir, Rădulescu, Giotoiu (9), I. Mazilu (6), Vukas (6), Florea (3), S. Iacob (2), Păiuş (2), Truică (1), Apolzan (1), Şandru, Mărgineanu. Antrenori: Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.