RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au fost în ședință

/ 6 noiembrie 2012

Așa cum anunța încă după finalul meciului de luni cu CS Turnu Severin, încheiat la egalitate, scor 2-2, Petre Grigoraș nu a scos echipa la antrenament, ci a convocat la o serie de discuții pe care le-au purtat în vestiar.

La discuțiile avute, care au durat destul de mult în această dimineață, a participat și președintele Pandurilor, Marin Condescu, acesta confirmând faptul că Petre Grigoraș va continua să fie antrenorul echipei gorjene: „Ce vină are Grigoraș? A ratat el ocaziile avute?”, a declarat oficialul Pandurilor.

Grigoraș speră ca în scurt timp, în urma unor discuții de grup dar și individuale, să descopere cauzele acestei căderi din jocul echipei sale și să găsească și soluțiile de redresare a situației. „Aş vrea ca acum să se termine turul, dar mai trebuie să jucăm şi vreo trei etape din retur. Noi suntem singurii vinovaţi, jucătorii şi antrenorii. Noi suntem, de departe, vinovaţi. Nu am cuvinte. Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă, rezolvam situaţia. Posibil şi pe plan psihic, posibil acest loc doi pe care l-am avut, lipsa de experienţă, nu cred că fotbalul se uită în două săptămâni…”, a declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.