RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș după eșecul de la Ploiești: „A fost pentru prima oară când mi-a fost rușine că sunt antrenorul Pandurilor”

/ 8 aprilie 2012

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, nu are încă explicații pentru evoluția extrem de slabă a elevilor săi în meciul pierdut cu 2-0 la Ploiești în fața Astrei, însă recunoaște că i-a fost rușine în timpul partidei.

„Rar mi-a fost dat să văd, mai ales în partea a doua a meciului, o echipă atât de slabă, de inexistentă, fără să pună deloc în pericol adversarul. Nu luăm cu nimic din meritele Astrei, au câștigat meritat, scorul putea să fie mult mai mare, putea să fie 4 sau 5-0, nu era nicio problemă, era un rezultat echitabil. E dureros pentru noi. Ce am văzut astăzi a fost pentru prima oară când mi-a fost rușine că sunt antrenorul Pandurilor datorită evoluției și atitudinii pe care au avut-o pe teren. A fost o rușine!”, a declarat Grigoraș după înfrângerea de pe terenul Astrei.

Mai mult decât atât, Grigoraș și-a cerut scuze atât spectatorilor cât și telespectatorilor: „Îmi pare nespus de rău că nu am putut oferi un spectacol, chiar dacă în tribune n-au fost prea mulți spectatori. Cred că cei care s-au uitat la televizor, indiferent ai cui suporteri au fost, cred că n-au fost mai mult de 100 pentru că a fost o singură echipă iar cealaltă a fost sparring-partner”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    Si noua a nu stiu cata oara ca esti antrenorul acestei echipe!!!!! esti depasit total de situatie!!!!! cred ca vom ajunge ca Poli Iasi cu marele Grigore Teologu!!!!

    • dan spune:

      cred ca le-a priit lautarul in vestiar.Tineti-o tot asa pt ca grig deja se vede la steaua……

  • jean spune:

    pentru gorj;;am vazut ca te pricepi la toate fotbal ,handbal baschet, nu te duci sa antrenezi tu,caci astia care se pricep la toate sunt foarte ”’destepti””

    • gorj spune:

      din pacate se pare ca termenul de performanta lipseste din vocabularul fotbalului gorjean!!!!!!

  • spaga spune:

    grigoras e cel mai bun antrenor pe care l.a avut pandurii . nu mai comentati voi toti stiutorii de fotbal

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.