RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş a dezvăluit care sunt țintele Pandurilor

/ 2 februarie 2012

Pandurii va mai testa în cantonamentul din Antalya câțiva jucători care ar putea completa lotul cu care Grigoraș să atace partea a doua a campionatului.

„Aşteptăm să vină în această săptămână un estonian, Ats Purje, despre care am referinţe foarte bune, să-l vedem însă şi la joc cum se descurcă. El este aşteptat pe data de 3 februarie şi va sta până pe 10, deci va fi testat în 3 dintre jocurile noastre amicale. Evident că, în funcţie de cum se va prezenta, vom decide dacă va continua cu noi sau nu”, a declarat Petre Grigoraș dezvăluind numele unuia dintre jucătorii care ar putea întări ofensiva gorjenilor.

Ats Purje este internațional estonian, are 27 de ani, evoluează ca extremă dreapta, dar și ca vârf împins. Ats Purje a evoluat ultima dată în Cipru, la Ethnikos Achnas și AEP, a jucat în Finlanda la Inter Turku, iar în țara natală a jucat pentru Levadia Tallinn. Pentru naționala Estoniei a jucat în 35 de partide marcând de patru ori, în ultima campanie de calificare, Purje a jucat pentru Estonia în 10 partide marcând un gol contra Sloveniei, Estonia fiind oprită în play-off de Irlanda.

În afara lui Ats Purje, Grigoraș spune că îl așteaptă pe Matulevicius să revină, dar și un alt atacant: „În această vineri îl aşteptăm să vină şi pe lituanianul Matulevicius, iar în zilele următoare un alt atacant, dar din Estonia, care am înţeles că a fost golgeter în campionatul lor. Îl vom vedea şi pe acesta şi cred că în rest sunt şanse minime să mai primesc alţi jucători în probe. Aş vrea să mă concentrez doar la ce am, bine, sper sa mai am şi ceva în plus, dar prioritatea mea este pregătirea echipei şi formarea unui unsprezece de bază. Nu cred că aş mai avea răbdare să mai studiez tot felul de anonimi, mă repet, nu vreau să am un lot doar la număr. Mai bine cu tinerii de la Pandurii, cu Unguru şi cu Dumitru, decât cu alţii… ”, a mai spus Grigoraș. Golgheterul din campionatul Estoniei urmărit de Grigoraș ar putea fi letonul Aleksandrs Cekulajevs, atacant care a marcat în ultima stagiune 46 de goluri în 35 de meciuri jucate, competiția internă din Estonia fiind formată din 10 echipe la nivelul primei ligi.

Negocierile lui Grigoraș cu jucătorii din România nu s-au încheiat cu succes:  „În ceea ce priveşte pistele din România, deocamdată în niciuna dintre cele două nu s-a ajuns la vreo înţelegere. Prima era Henry, de la Delta Tulcea, un jucător care chiar îşi doreşte mult să vină la noi, dar conducerea lor nu este încă de acord. În zilele următoare, acesta va veni aici în Antalya cu echipa sa de club şi cred că aş avea posibilitatea să tratăm mai bine, mai ales dacă voi vorbi cu cei din conducere. Sper să-i pot covinge până la urmă pentru că îl cunosc foarte bine pe jucător, poate fi o soluţie de perspectivă la Pandurii pentru postul de atacant. Cea de a doua variantă, cea din Liga I, a căzut sigur. Ca să fiu sincer chiar eu am renunţat. Este mai bine dacă nu dau numele lui pentru că speră şi el să-şi rezolve situaţia, dar cu altă echipă”, a mai declarat antrenorul Pandurilor. Nigerianul Henry Chinonso Ihelewere este unul dintre „copiii” lui Ion Marin, adus în România de fostul tehnician al Farului în 2007  împreună cu Fatai. Henry are doar 21 de ani, joacă la Delta Tulcea și în turul campionatului a marcat de cinci ori pentru echipa sa în Liga a II-a.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.