RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un play-maker şi un atacant, ţintele Pandurilor din iarnă

/ 8 decembrie 2010

Jucătorii Pandurilor au intrat în vacanţă, nu însă şi conducătorii clubului gorjean, de acum ei începând să negocieze mişcările de trupe din această iarnă.

Deocamdată doar la capitolul plecări s-au înregistrat mişcări în lotul echipei gorjene. După ce Murgan, Dedu şi Ghindeanu şi-au reziliat contractele cu Pandurii, iar francezul Nasser Menassel a fost transferat la Universitatea Cluj, iar despre Cardoso s-a spus că ar putea părăsi echipa gorjeană în cazul în care echipa va primi o ofertă acceptabilă, conducătorii clubului încearcă să puncteze şi la capitolul sosiri. Antrenorul Petre Grigoraş spune că şi-a făcut temele şi a înaintat conducerii o listă cu jucătorii doriţi: „Este nevoie de nişte jucători de atac. Acum ce-o să reuşească cei din conducere nu ştiu. Eu am înaintat nişte nume, jucători români, nu din prima jumătate a clasamentului, dar jucători care îmi pun baza că pot ajuta echipa”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Preşedintele executiv al gorjenilor a declarat la rândul său că a demarat deja campania de achiziţii: „Este clar că am început deja căutările de jucători la dorinţa antrenorului Petre Grigoraş, dar întâi va trebui să mai aşteptăm să vedem cine va pleca. În această săptămână aşteptăm lista pe care domnul Grigoraş, o va înainta conducerii şi, în funcţie de jucătorii cu care vom rămâne, vom încerca să mai aducem şi ceva jucători. Ne-ar mai trebui un play-maker, dar şi un atacant de meserie. Avem câteva nume, dar ne vom decide la timpul potrivit şi cred că vom alege un singur atacant”, a declarat Eugen Pârvulescu.

În vreme ce antrenorul Petre Grigoraş insistă pe ideea de a aduce la Pandurii doar jucători români, preşedintelui executiv Eugen Pârvulescu i-au fost prezentaţi mai mulţi jucători străini, unul dintre aceştia fiind brazilianul Bruno Lopes, un atacant pe care impresarul Gabriel Gică Miron îl vede ca o soluţie viabilă pentru ofensiva gorjeană, însă în cazul în care Pandurii nu vor răspunde pozitiv ofertei, jucătorul va fi reorientat în scurt timp spre o altă echipă din Liga I.

Bruno Lopes (nr. 9) reuşind să obţină un penalti, să dea o pasă de gol şi să marcheze din „scăriţă”  în meciul Vila Nova – Figueirense 3-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.