RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un atacant brazilian şi un fundaş dreapta portughez sunt propuşi Pandurilor

/ 29 decembrie 2009

La Pandurii ar putea ajunge în retur întăriri din Portugalia, nu la fel de numeroase ca în urmă cu doi ani, când la Târgu Jiu a sosit o adevărată armada lusitană, însă impresarul Gabriel Gică Mucea spune că cei doi jucători pe care-i propune gorjenilor sunt de valoare şi vor putea ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele.

La sfârşitul turului antrenorul Pandurilor, Liviu Ciobotariu spunea că în afara postului de portar îşi doreşte câte un jucător pentru fiecare compartiment. Între timp pentru postul de atacant problema s-a rezolvat în oarecare măsură prin aducerea lui Kamara, însă impresarul Gabriel Gică Mucea spune că le va aduce gorjenilor un atacant care a respirat chiar şi aerul Champions League: „Voi veni la Târgu Jiu pe 5 sau 6 ianuarie împreună cu doi jucători pe care îi propun Pandurilor. E vorba de doi jucători, un atacant şi un fundaş dreapta, care evoluează acum în Portugalia, dar care au trecut şi pe la echipe cu nume din Europa. Atacantul este brazilian şi a evoluat şi în meciuri din Champions League şi Cupa UEFA jucând pentru TSKA Sofia, iar fundaşul dreapta a mai jucat şi în Spania”, a declarat acesta pentru www.sportingorj.ro .

Dacă identitatea fundaşului dreapta rămâne una destul de greu de obţinut, indiciile date de impresar în ceea ce priveşte atacantul conduc spre Cássio Vargas Barbosa, jucător care evoluează în prezent pentru Uniao Leiria. Acesta a împlinit 26 de ani în ziua de Crăciun, are 1,86 m şi 80 de kg şi a înscris pentru echipa lusitană de 3 ori în cele 12 meciuri jucate în acest sezon. Cassio a avut însă un sezon excelent pentru Uniao Leiria campionatul trecut, când, evoluând în Liga a doua, a contribuit decisiv prin cele 17 goluri marcate la promovarea echipei sale în elita fotbalului portughez.

Cassio a început fotbalul în Brazilia evoluând pentru Corinthians Alagoano, echipă de la care în 2005 a ajuns în Portugalia, acolo unde a evoluat pentru Maia, Chaves şi Nacional până în 2007 când a ajuns în lotul celor de la TSKA Sofia, acolo unde a fost coleg cu Florentin Petre, dar şi cu un alt brazilian ajuns între timp în România, la CFR Cluj, atacantul Nei. În 2008 Cassio a revenit în Portugalia semnând pentru Uniao Leiria, echipă aflată pe locul 6 în prima ligă şi care îi mai are în lot pe fostul pandur Marco Soares şi pe ivorianul Seydou Kone, atacant care a evoluat timp de doi ani în liga a II-a din România pentru FC Botoşani.

Vezi aici ce ştie Cássio Vargas Barbosa, atacantul care ar putea ajunge la Pandurii în această iarnă:

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.