RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu pune tunurile pe cei care au greşit în Regie

/ 26 aprilie 2011

Deşi golurile primite de Pandurii în Regie au venit în urma unor greşeli grave ale unor jucători din defensiva gorjeană, Grigoraş spune că nu-i va pedepsi pe cei care au făcut ca punctele să ajungă la gazde la finele partidei.

Văzut ca vinovat la ambele goluri primite de Pandurii, alături de alţi coechipieri, Pedro Mingote ar putea apăra şi în partida cu Steaua: „Mingote putea să ne salveze. Poate nu a făcut un meci strălucit, dar nu sunt adeptul schimbărilor radicale şi imediate, nu pot să iau gâtul nimănui pentru greşeală. Au greşit şi alţii şi o să mai greşească. Cert este că a avut o evoluţie mai ştearsă, vom vedea până la ora meciului”, a spus Grigoraş despre Mingote, care a mai avut pe conştiinţă şi alte goluri primite de gorjeni în această primăvară.  La golul prin care Sportul a egalat, Rada a fost depăşit prea uşor de Tibi Bălan, dar Grigoraş îi ia apărarea tânărului său jucător spunând că în acest caz este vorba de lipsă de experienţă: „Rada trebuie felicitat pentru evoluţia lui. Poate la primul gol putea să intervină, dar este al treilea joc în Divizia A. E tânăr, nu a jucat prea mult, la lipsa de experienţă şi la vârsta lui poate face şi greşeli. Asta nu înseamnă că nu mai face parte din calculele mele. Mă bazeze pe jucătorii cei mai în formă şi dacă va fi nevoie apelez la cine e nevoie”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.