RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic pune tunurile pe Grigoraş

/ 13 ianuarie 2011

În mod surprinzător pentru Slobodan Nikolic, meciul de la Otopeni în care Energia va debuta în retur va fi arbitrat de acceaşi oameni care au oficiat şi meciul dintre cele două echipe din tur.

Tehnicianul sârb al Energiei spune că, pentru a înţelege unele decizii ale lui Grigoraş, a dus muncă de detectiv în ultimele luni: “Să nu uităm că în tur am avut doi arbitrii, pe Grigoraş şi Stoica, arbitrii pe care îi vom avea şi duminică. Întrebarea este „de ce”? În tur, în repriza a doua aveam un avantaj de 9 puncte, Lupusavei se rătrăgea şi Grigoraş i-a dat fault tehnic. Nimeni nu a înţeles de ce, dar eu, acum, ştiu de ce. În ultimele luni am lucrat ca Sherlock Holmes pentru a afla ce este între Grigoraş şi Lupusavei. Acum am realizat care este problema. După relaţiile de care mi le-am făcut la Bucureşti, am aflat care este problema dintre Grigoraş şi Lupusavei. Sunt curios şi eu ce va face Grigoraş duminică. Poate îi va da două faulturi tehnice lui Lupusavei…”, a explicat Slobodan Nikolic fără să facă însă cunoscut care este cauza acestui conflict dintre arbitru şi jucător.

Problema lui Nikolic este cu atât mai mare cu cât, odată cu plecarea lui Căpuşan, rolul lui Lupusavei în cadrul echipei a căpătat o mai mare importanţă: „Acum, în lipsa lui Căpuşan, voi fi nevoit să joc cu Lupusavei circa 20 de minute şi trebuie să lucrez foarte mult mental cu Lupusavei pentru a nu se bloca psihic atunci când va fi din nou faţă în faţă cu Grigoraş. Nu este normal ca la meciul cu Otopeniul şi la meciul cu Asesoftul Grigoraş să aplice acelaşi sistem cu fault tehnic la Lupusavei. Eu îl cunosc foarte bine pe Lupusavei, este un jucător cinstit şi când a spus că a fost sancţionat degeaba, aşa este”, s-a plâns tehnicianul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.