RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic i-ar dori pe Miţă Paul sau Bogdan Popescu, dar conducerea spune că n-are bani

/ 5 ianuarie 2011

Plecarea lui Andrei Căpuşan de la Energia a lăsat un loc gol în cadrul echipei, acesta fiind jucătorul român cu cele mai multe minute jucate pentru echipa gorjeană în prima parte a campionatului.

Antrenorul Slobodan Nikolic este conştient de faptul că echipa sa a pierdut mult prin plecarea lui Căpuşan şi speră ca în locul său să fie adus un alt jucător român de valoare: “Este o problemă plecarea lui Andrei pentru faptul că avem nevoie de un jucător român capabil să joace mai mult, iar eu m-am gândit la doi jucători care ar putea să umple golul lăsat de acesta. M-am gândită la Miţă Paul sau la Bogdan Popescu, dar aducerea lor la Energia este o problemă care poate fi rezolvată doar de conducerea clubului”, a declarat Slobodan Nikolic pentru www.sportingorj.ro.

În vreme ce Nikolic spune că ar dori un înlocuitor pentru Căpuşan, nu neaparat pe post, dar mai ales ca jucător român, datorită obligativităţii de a folosi permanent măcar un jucător român pe teren în meciurile din Divizia A, conducerea Energiei spune că nu sunt suficiente resurse pentru a mai aduce jucători în această iarnă: “Situaţia financiară nu ne permite să mai aducem în acest moment alţi jucători. Vom juca cu ce avem în acest moment. Aducerea lui Giles depinde în acest moment doar de decizia pe care o va lua antrenorul Nikolic. Dacă va renunţa la Kalanj şi Oluic, atunci l-am putea aduce pe Giles, dacă nu, nu ne permitem să îl aducem, asta deşi el nu este un jucător foarte scump”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean. Ideea acestuia este susţinută şi de Ion Surdu, preşedintele Energiei: „Da, îl vrem pe acel american Giles. În locul celor doi sârbi, Oluic şi Kalanji, care nu au ajutat echipa până acum. Purtăm discuţii să-l luăm pe Giles. E un jucător care ne ajută”.

Cum Nikolic nu pare dispus să renunţe prea uşor la cei doi jucători sârbi, fie din cauza faptului că se teme că americanul nu s-ar adapta suficient de repede la condiţiile din România, fie pentru că cei doi îi sunt conaţionali şi se înţelege mai uşor cu ei, este puţin probabil ca Robert Giles să ajungă totuşi la Energia. Această achiziţie ar trebui făcută până pe 10 ianuarie, data la care se încheie principala perioadă de transferări, jucători putând fi aduşi şi după această dată, dar în schimbul unei taxe, deloc modice, pe care clubul ar trebui să o plătească în contul federaţiei.

La antrenamentul din această dimineaţă au luat parte unsprezece baschetbalişti, Stefan Nikolic, Bigus, Oluic, Kalanj, Mocanu, Lupusavei, Stroescu, Gliga, Alionescu, Bratoloveanu şi un junior pe care conducerea intenţionează să-l legitimeze în viitor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Ar fi ce-a mai buna solutie….sa i dam afara oe cei 2 sarbi care nu au ajutat chiar deloc echipa si sa aducem acel americam care din prezentarile avute e mai bun decat cei 2.

    • Mda spune:

      domnu vlaicu, de ce nu iei atitudine? dumneata sustii ca e criza la echipa dar iti permiti sa tii 6 jucatori straini? si dai drumu la jucatorul roman titular……mai bine plecau 3 straini decat sa plece capusan….dar maria ta e specialist, nu ne punem cu gandirea voastra…

    • FKA spune:

      @PPK : americanul ala e foarte bun …dar nu ne ajuta cu nimic , noua ne trebuie o extrema de forta sau un pivot bun in locul lui capusan..nu ne-ar trebuii extrema ..zic NE-AR pt ca nu se stie cine mai pleaca

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.