RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Greşeala lui Mingote, trecută cu vederea de Grigoraş

/ 5 aprilie 2011

Faptul că a greşit în partida cu CFR Cluj la golul marcat de Bastos nu îl va costa postul de titular pe portughezul Pedro Mingote, antrenorul Petre Grigoraş considerând că nu este cazul unei schimbări de portar pentru o singură greşeală.

„Pentru o simplă greşeală nu poţi acuza un jucător. Dacă ai face asta, după trei etape nu ai mai avea cu cine să joci în teren”, a explicat Grigoraş decizia de a-l meţine pe Mingote între buturile echipei sale şi la Craiova. Totuşi, tehnicianul Pandurilor a declarat că se aştepta ca Mingote să apere acel şut de la marginea careului expediat de atacantul clujenilor: „La experienţa lui, a fost un gol luat destul de uşor chiar dacă a fost o execuţie extrem de rapidă şi puternică, Mingote ar fi putut evita fără doar şi poate acel gol. Dar nu fac un caz din asta şi, înaintea unui meci cu aşa încărcătură, cum este cel cu Craiova, e greu să risc cu un jucător de 20 de ani care nu a apărat niciun meci în Liga I. Sper să nu se mai întâmple să greşească. Dacă se va mai întâmpla, atunci va trebui să trec la altul, dar nu am luat capul nimănui până acum pentru o greşeală”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.