RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu: „Au fost momente în care mi-a fost ruşine că sunt antrenorul echipei” – AUDIO

/ 3 mai 2010

Sorin Cârţu consideră că principala problemă a Pandurilor în acest moment o reprezintă atitudinea jucătorilor.

Tehnicianul echipei gorjene spune că a ales să revină pe banca echipei crezând în valoarea jucătorilor cu care mai lucrase şi pe care îi cunoştea, dar pe care nu-i mai înţelege în acest moment. Cârţu a declarat că au fost momente în care jocul echipei l-a făcut să se simtă jenat de faptul că este antrenorul unor astfel de jucători:

Revenind la lipsa de atitudine afişată de jucătorii săi, Cârţu a mai spus că este inadmisibil ca la un meci de factura celui de la Bistriţa şi în situaţia actuală a Pandurilor, jucătorii săi să termine partida fără a fi nevoie de intervenţia medicului echipei:

Totuşi, antrenorul Pandurilor speră ca în ceasul din urmă jucătorii săi să-şi dea seama de momentul dificil în care au ajuns cu această echipă şi ca în cele patru meciuri rămase să joace încercând să-şi justifice încrederea, dar şi banii cheltuiţi pe ei de conducerea clubului târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.