RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârțu: „E o delegare care mă surprinde și care nu-mi convine”

/ 7 aprilie 2010

Antrenorul Sorin Cârțu nu dorește să comenteze declarațiile făcute de Marian Iancu, finanțatorul celor de la FC Timișoara, conform cărora partida dintre Pandurii și Dinamo se va încheia în mod sigur cu victoria oaspeților.

„Iancu e mai tot timpul la televizor și spune multe. E problema lui ce declară. Noi n-avem timp să ne gândim la ce spune el, avem problemele noastre, pe noi ne interesează ceea ce este la noi în curte. Nu simțim presiunea din partea altor președinți. Pe mine mă interesează doar presiunea președintelui nostru”, a declarat Sorin Cârțu referindu-se la declarațiile făcute de Marian Iancu. Tehnicianul gorjenilor are însă o părere despre delegarea arbitrului Istvan Kovacs, un arbitru promovat la insistențele lui Lupescu și Prunea, doi dinamoviști convinși, ultimul intrând din retur și în staff-ul echipei din Ștefan cel Mare: „E o delegare care mă surprinde și pe mine și care nu-mi convine. Mi se pare suspectă delegarea lui Kovacs. Data trecută când m-a arbitrat m-a trimis în tribună pentru un simplu dialog civilizat pe care l-am avut cu el”, a mai spus Cârțu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ion spune:

    cea mai mare mizerie o echipa care papa 5 milioane de euro din banii judetului o echipa care nu e propietara bazei sportive ci doar foloseste gratis aceasta baza. cum e posibil sa inchida toata baza sportiva ca au meci cu dinamo? bai baietilor dar voua nu va e rusine? in Tg Jiu locuiesc 100 mii de oameni si toti avem dreptul sa folosim si sa avem acces in interiorul stadionului. bai golanilor nu sunteti stat in stat in Tg Jiu. Baza sportiva e a orasului nu a voastra. ne rugam sa retrogradati si sa nu mai fiti penibili pe spatele nostru.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.