RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu are act la mână şi stă pe bancă şi la Galaţi

/ 1 aprilie 2010

Cârţu nu se teme de şicanele gălăţenilor dinaintea meciului Pandurilor cu Oţelul fiind asigurat de o hârtie pe care o are de la federaţie.

Tehnicianul Pandurilor crede că ceea ce face Marius Stan este parte din strategia de intimidare pentru meciul de vineri şi nu intră în astfel de polemici spunând doar că are acceptul FRF de a sat pe banca echipei sale încă de la revenirea sa la Târgu Jiu: „Nici nu-mi fac probleme din punctul ăsta de vedere! Eu am deja aprobarea necesară de a sta pe bancă direct de la Federaţie aşa că nu are nimeni ce să îmi facă. Eu cred că este doar vorba despre presiune înaintea unui joc foarte important pentru noi. Aşa că grijile mele sunt doar pentru meci, nu pentru chestii de acest gen. Vă daţi seama că nu m-aş risca să încalc eu regulamentul pentru că ar fi vorba de luat puncte, de amenzi mari şi nu risc să se întâmple tocmai acum. Cred că nimeni nu ar face aşa ceva, a declarat Cârţu.

Cârţu a primit şase etape de suspendare după meciul cu Unirea Urziceni în turul campionatului, moment în care a şi părăsit banca tehnică a echipei gorjene, el rămânând în cadrul clubului, însă pe o funcţie în cadrul echipei a doua.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.