RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu regretă că a revenit pe banca Pandurilor – AUDIO

/ 3 mai 2010

Situaţia în care au ajuns Pandurii cu patru etape înainte de finalul campionatului l-a făcut pe antrenorul Sorin Cârţu să-şi declare regretul de a se fi întors la echipa târgujiană în această primăvară.

Tehnicianul Pandurilor s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor săi la meciul de la Bistriţa, una care a fost probată de aceeaşi jucători şi în prima repriză a partidei cu FC Braşov. Sorin Cârţu a spus că în cariera sa de antrenor are acum două mari regrete:

Cârţu mai spune că îşi asumă greşelile făcute pe parcursul acestui sezon, iar cea mai importantă pare a fi aceea a părăsirii băncii tehnice a Pandurilor după meciul cu Unirea Urziceni, însă lasă să se înţeleagă faptul că stresul acumulat l-a afectat în asemenea măsură încât nu mai putea cintinua să antreneze în acel moment:

Chiar dacă pentru Pandurii situaţia este una disperată, Cârţu spune că există o portiţă de scăpare, dar că naşterea salvării s-ar putea face doar în mari chinuri:

Pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, Pandurii trebuie să adune în aceste patru etape care au mai rămas de disputat cel puţin cu cinci puncte mai mult decât Internaţional Curtea de Argeş sau Universitatea Craiova, aflate acum la patru puncte în faţa gorjenilor, sau cu şase puncte mai mult decât Astra şi Gaz Metan Mediaş, care au un avans de cinci puncte în faţa elevilor lui Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.