RSS post comments feeds rss email feeds twitter

E oficial! Cârţu poate sta pe bancă la meciul cu Oţelul

/ 2 aprilie 2010

Memoriul depus de Oţelul Galaţi prin care se cerea menţinerea suspendării dictate împotriva lui Sorin Cârţu după meciul cu Unirea Urziceni din turul campionatului a fost respins de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, informează site-ul oficial al Pandurilor.

Analizată în şedinţa de joi a Comisiei de Disciplină a LPF, plângerea gălăţenilor a fost respinsă ca nefondată. Aceeaşi comisie a LPF a analizat documentele şi a constatat că pedeapsa dictată împotriva lui Sorin Cârţu a fost executată integral şi, prin urmare, tehnicianul Pandurilor poate sta pe banca echipei sale la meciul de astăzi de la Galaţi.

Tot la Comisia de Disciplină a ajuns şi cazul lui Stromajer, eliminat la meciul cu Steaua ca urmare a primirii a două cartonaşe galbene. Acesta a primit o suspendare de o etapă şi o amendă de 740 de lei, aşa că după ce va sta la meciul cu Oţelul, atacantul sloven va fi din nou disponibil pentru partida cu Dinamo care se va disputa la Târgu Jiu pe 8 aprilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.