RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu: „Jean Pădureanu şi-a ajutat foarte bine antrenorii” – AUDIO

/ 27 aprilie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Sorin Cârţu, spune despre Jean Pădureanu că este unul dintre cei mai buni conducători din Liga I atâta vreme cât întotdeauna a realizat ceea ce şi-a propus la această echipă.

În ciuda tuturor celor spuse la adresa preşedintelui bistriţenilor, Cârţu spune despre Pădureanu că are mari merite în menţinerea Gloriei în Liga I vreme de 20 de ani fără întrerupere:

Antrenorul Pandurilor a mai declarat că istoria Ligii I, pe care o cunoaşte foarte bine, l-a învăţat ca atunci când face calcule legate de retrogradare să nu ia în calcul şi Bistriţa lui Pădureanu:

Sezonul trecut Pandurii s-au deplasat la Bistriţa tot pe final de campionat, în etapa a XXXI-a, însă atunci situaţia era cu totul alta, gorjenii fiind deja salvaţi de la retrogradare, în vreme ce Gloria Bistriţa avea nevoie de o victorie, pe care a şi obţinut-o, pentru a se salva de la retrogradare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.