RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu vrea mai multă prospeţime în jocul echipei sale

/ 21 martie 2010

Redebutul lui Sorin Cârţu pe banca Pandurilor nu a coincis şi cu un rezultat pozitiv pentru gruparea târgujiană, însă acesta a observat şi lucruri bune în evoluţia echipei sale.

Tehnicianul Pandurilor spune că echipa ardeleană a meritat victoria, iar Stanca a fost cel care a limitat proporţiile scorului prin paradele sale: „Am fost învinşi de o echipă pe care în prima repriză am simţit-o ca pe una foarte motivată şi determinată. CFR Cluj ne-a supus la o presiune căreia i-am făcut cu greu faţă şi doar intervenţiile foarte bune ale lui Stanca au făcut ca gazdele să nu deschidă scorul mai devreme”. Cârţu a mai declarat şi că, paradoxal, după primirea golului Pandurii au avut o evoluţie mai bună: „În repriza a doua, cam până prin minutul 80, am avut consistenţă şi, prin ceea ce am jucat, am supus echipa adversă la un anumit stres. Au avut ceva emoţii pentru că am avut şi noi câteva ocazii de a marca. Nu atât de clare precum cele ale CFR-ului pentru că este normal să facem şi diferenţa dintre valoarea intrinsecă a jucătorilor”, a spus antrenorul Pandurilor. Aceste momente ale jocului echipei sale îi dau lui Cârţu încrederea că printr-o analiză bună a celor întâmplate la Cluj şi exploatarea momentelor bune pe care echipa le are, Pandurii îşi poate îndeplini obiectivul la finalul sezonului: „Situaţia noastră, după această nouă înfrângere, este şi mai grea. Sper ca în săptămâna ce vine să analizăm ce s-a făcut la această partidă şi ce putem să mai facem. Trebuie să mai adăugăm ceva la prospeţimea de joc pentru că în ciuda faptului că în ultimele minute am făcut o presiune asupra CFR-ului, nu am făcut-o cu o luciditate pe care ţi-o dă prospeţimea în joc”, a concluzionat Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.