RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș ar fi vrut un joc mai cursiv: „A fost un joc care nu merita atâtea întreruperi”

/ 24 aprilie 2012

Pentru gustul antrenorului Pandurilor, jocul de la Mediaș a fost unul prea fragmentat de intervențiile arbitrului Teo Crăciunescu, însă nici de această dată Grigoraș nu a acuzat arbitrajul și nici nu a pus înfrângerea pe seama acestuia deși din cele trei goluri încasate unul a fost din penalti, iar ultimul a fost acordat la o fază în care se poate presupune că mingea nu ar fi trecut cu întreaga circumferință linia porții.

„A fost un joc care nu merita atâtea întreruperi. Până la urmă e un joc bărbătesc, disputat între bărbaţi nu între femei, nu e nici baschet, ca la fiecare atingere să se dicteze faulturi. Meciul a fost unul destul de bun şi nu ne rămâne de făcut, cu regret, dar şi cu fairplay, decât să-i felicit pe medieşeni”, a declarat Grigoraș.

Dacă nu a acuzat arbitrajul, Grigoraș nu și-a pus la zid nici elevii asta deși există voci care îi reproșează lui Mingote golul trei: „Ce să-i reproşez lui Mingote, că nu a scos de lângă bară 11 metri? Eu nu reproşez nimic jucătorilor la cald, aşa se pot spune multe lucruri pe care le poţi regreta. Greşeli am făcut clar, dar vinovaţi suntem toţi. Nu trebuie să căutăm ţapi ispăşitori”, a mai precizat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.