RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Dumnezeu a fost gorjean”

/ 22 noiembrie 2010

Victoria Pandurilor în faţa celor de la FC Braşov a fost socotită de antrenorul Petre Grigoraş drept un dar divin, tehnicianul gorjenilor recunoscând că partida se scurgea spre un rezultat de egalitate.

Grigoraş spune despre echipa sa că nu a jucat ceea ce şi-ar fi dorit şi a avut dreptate vorbind de o anumită relaxare care putea pune în pericol obţinerea victoriei: „E o victorie poate pe undeva norocoasă pentru că Dumnezeu a fost gorjean şi am reuşit să întoarcem meciul după ce am fost conduşi. A fost un joc modest care în mod normal nu ar fi trebuit să ne pună mari probleme. Din păcate s-a ajuns să fim în pericol la un moment dat să nu luăm nici un punct”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta nu a dorit să acuze arbitrajul deşi penaltiul primit de braşoveni a fost unul discutabil, la fel cum braşovenii pot contesta penaltiul din care Pandurii au egalat: „Arbitrii sunt oameni şi ei pot greşi cum şi noi la cald poate spunem multe… Dar mă ştiţi, eu nu comentez arbitrajul indiferent că pierd sau câştig. Dacă după meciul cu Rapid nu am zis nimic când ne-au fost anulate două goluri şi nu s-a acordat un penalti, ce pot reproşa acum?”, a completat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.