RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Ne-am făcut singuri meciul greu”

/ 14 noiembrie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, crede că Universitatea Cluj este o echipă pe care gorjenii ar fi trebuit să o învingă, egalul cu care s-a încheiat însă partida de la Alba Iulia fiind reztultatul lipsei de concentrare a jucătorilor săi în anumite momente ale jocului.

Grigoraş a declarat că şi-a atenţionat elevii la pauza meciului cu U Cluj, moment în care Pandurii conduceau cu 1-0: „De la pauză le-am spus că dacă vom trata la fel cum am tratat ultimele minute nu o să reuşim să păstrăm rezultatul. A fost o lipsă de luciditate, a fost şi o greşeală în apărare, am primit gol la o fază care nu anunţa nimic. Ne-am făcut singuri meciul greu. Important e că am revenit în joc, nu am căzut psihic, am avut situaţii de gol pe care le-am ratat”.

Pandurii au trecut peste cel de-al treilea joc fără înfrângere după ce a evoluat de două ori în deplasare, cu Rapid şi U Cluj, şi o dată pe teren propriu, în compania celor de la FCM Târgu Mureş, vineri trupa lui Grigoraş urmând a juca din nou pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin, contra celor de la FC Braşov.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.