RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş ar fi vrut cu Steaua în prima rundă

/ 17 iulie 2011

Pentru Petre Grigoraş programul stabilit de calendarul Ligii I nu este cel mai fericit, tehnicianul preferând un joc în compania unei echipe foarte puternice în prima etapă.

„Sincer chiar mi-am dorit să jucăm în deplasare, dar cu o echipă puternică. Dacă îl întrebaţi pe domnul Condescu, chiar i-am zis că vreau în deplasare cu Steaua sau FC Vaslui, pentru că din punctul meu de vedere, un asemenea meci îţi ridică nivelul de joc, dar mai ales pentru că antrenorul reuşeşte să îşi facă o imagine asupra potenţialului echipei sale în momentul actual, precum şi în perspectiva partidelor următoare de campionat”, şi-a explicat Grigoraş dorinţa, neîndeplinită însă.

Petre Grigoraş ţine să atragă atenţia că meciul de la Piatra Neamţ nu va fi atât de uşor precum îl văd mulţi: „Ştiu că toţi au fost încântaţi că jucăm cu Ceahlăul în prima etapă. Deja ne dau trei puncte în buzunar, deja se aşteaptă un debut cu dreptul, dar eu unul nu sunt deloc bucuros. Nu suntem favoriţi, mai ales că avem antecedente negative, dacă vă amintiţi partida cu Sportul… La ora meciului de la Piatra Neamţ vom avea o misiune foarte dificilă , presiunea va fi şi ea una foarte mare, vom întâlni un adversar care evoluează acasă, în faţa unor suporteri avizi de fotbalul din primul eşalon, iar echipa lor va da totul pentru a câştiga”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.