RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraș: „Nu a fost ziua noastră…”

/ 30 octombrie 2012

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei de la Constanța, pierdută de gorjeni cu 2-0 în fața Viitorului.

„A fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată… Prea multe nu am ce să le reproșez jucătorilor, decât că au ratat extrem de mult, chiar și un penalti. Dacă aveam un jucător cu simțul porții, poate scorul era 5-2 pentru noi, însă, și dacă ne mai dădea un penalti, îl ratam și pe acesta. Nu a fost ziua noastră. Dezamăgirea este că am pierdut în urma unui joc bun pe care l-am făcut”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta s-a arătat deranjat de insistența cu care echipa gorjeană a fost considerată în ultima vreme drept o candidată la titlu: „Nu ne intersează Steaua, lăudaţi-i cât vreţi. Nu avem ce trenă să ţinem, e o echipă care e pe locul 2, cu nişte jucători de care nu aţi auzit anul trecut. Nu trebuie să existe comparaţie între noi şi Steaua, am pierdut în fiecare an jucători exponenţiali. N-am pierdut nicio trenă. Suntem o echipă aflată la șase puncte în spatele Stelei și la alte puncte în fața altor echipe!”, a mai spus Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Asa e nu a fost ziua noastra a fost Ziua Marinei!Noi avem alte zile …atunci cand facem egal cu Steaua si ne bucuram ,atunci cand i-am avut o reprza in mana si ne-am dat cu stangul in dreptul!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.