RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „La un moment dat mă resemnasem”

/ 21 august 2012

Grigoraș recunoaște că în finalul meciului cu Oțelul se resemnase cu ideea egalului după golul înscris de Inkanko, dar și că victoria este opera lui Karim Boutadjine, autorul unor goluri magnifice.

„A fost un meci de luptă, cu efort foarte mare. Am fost egalaţi în minutul 89, dar spre bucuria noastră, Karim a avut două execuţii de senzaţie care ne-au adus victoria. Rar am văzut în divizia A două execuţii de genul acesta într-un meci. La un moment dat mă resemnasem. A fost o victorie cât de cât norocoasă…”, a declarat antrenorul Pandurilor după victoria în fața Galațiului, primul succes pe care acesta l-a obținut în fața fostei sale echipe. În același timp, Grigoraș a ținut să mulțumească publicului, venit în număr mare la acest meci la stadion: „Mă bucur, cred că e prima oară când vedem stadionul aproape plin şi nu jucăm cu Steaua sau Dinamo. Sunt trei puncte imense”, a mai spus tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.