RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Nu am jucat cu o echipă de mâna a doua, ci cu una din cele mai bune echipe”

/ 1 aprilie 2012

Tehnicianul pandurilor spune că rezultatul cu care s-a încheiat meciul dintre Pandurii și Steaua poate fi considerat unul just și ține să-și felicite jucătorii pentru că au avut puterea de a reveni în fața uneia dintre cele mai puternice formații din campionatul intern.

„Trebuie să recunosc, în prima repriză Steaua a avut câteva situaţii foarte bune de a înscrie şi dacă reuşeau să înscrie 1-2 goluri ne-ar fi greu să revenim. Să zicem că am avut puţină şansă. În partea a doua am schimbat rolurile şi cred că şansa a fost de partea lor. Am avut o situaţie unu contra unu, a fost bara lui Nistor, lobul lui Nistor. Una peste alta a fost un joc destul de bun, un rezultat echitabil”, a declarat Grigoraș despre desfășurarea de forțe de la meciul dintre Pandurii și Steaua.

Grigoraș spune că egalul nu este unul care să-l mulțumească, dar trebuie să aibă învedere și faptul că a întâlnit o echipă puternică: „Nu sunt supermulţumit că am scos doar egal, dar nu pot să fiu decât mulţumit de atitudinea, dăruirea lor şi lucrul acesta e foarte important pentru mine. S-a văzut dorinţă. Nu am jucat cu o echipă de mâna a doua, ci cu una din cele mai bune echipe care s-au prezentat la Târgu Jiu. Poate cea mai puternică din cele din faţă. Este bine că nu am pierdut, că nu am căzut psihic şi nici fizic după golul de mare fotbalist al lui Chipciu şi am reuşit să revenim”, a concluzionat tenhnicianul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.