RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „E un meci special, dar (…) fiecare își urmează destinul în viață”

/ 3 noiembrie 2011

Fost antrenor al gălățenilor, Petre Grigoraș spune că a trecut peste episodul „Galați”, este trup și suflet alături de Pandurii și dorește să facă cât mai multe lucruri bune la Târgu Jiu.

Față în față cu fosta echipă, Grigoraș spune că se gândește doar să-și facă datoria pentru Pandurii: „E un meci special pentru că am lucrat trei ani şi jumătate acolo cu marea majoritate dintre jucători. Nimic mai mult. Au trecut deja peste doia ani de zile de când ne-am despărţit, fiecare a apucat-o pe drumul lui şi îşi urmează destinul în viaţă. Al meu m-a adus la Târgu Jiu şi nu-mi pare rău deloc. Cât am fost la Galaţi am încercat să lucrez cât mai bine, să am rezultate cât mai bune, s-a încheiat un ciclu, acum am venit aici şi-mi doresc acelaşi lucru. Sentimental e un meci special, dar sentimentele trebuie lăsate la o parte şi să ne intereseze punctele”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Referindu-se la faptul că îi știe foarte bine pe cei mai mulți dintre jucătorii echipei campioane, Grigoraș spune că nu este de ajuns și dă exemplu singura sa întâlnire cu Oțelul după despărțirea de echipa gălățeană: „Nu am jucat decât un singur joc. Din păcate, nu am avut posibilitate să joc mai multe. Eram la Iaşi, chiar mă întrebau cei de acolo că cunosc echipa foarte bine că e un avantaj. Nu a fost nici un avantaj. Îi ştiu foarte bine, le ştiu calităţile şi defectele, au mai crescut, s-au mai maturizat, dar asta nu e un avantaj. A fost un avantaj atât de mare că am dominat vreo 30 de minute şi la final s-a terminat 4-0 pentru ei. Nu contează cât de mult cunoşti adversarul ci cât de bine eşti pregătit pentru acel meci”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.