RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Îmi place cum evoluează U Cluj”

/ 20 octombrie 2011

Antrenorul Pandurilor spune că îi place cum joacă echipa cu care gorjenii se vor confrunta vineri seara, Grigoraş declarând că partida va fi una echilibrată, deschisă oricărui rezultat.

„Trebuie să recunosc că e o echipă care îmi place cum evoluează. Au jucători foarte buni, un lot foarte echilibrat, cred că pe fiecare post au jucători de valori apropiate. Ultimele rezultate le dă încredere şi speranţă că vor să rămână pe podium. Îi respectăm, respectăm tradiţia Clujului dar vom încerca să câştigăm pentru că suntem într-o perioadă bună. E un meci foarte dificil, au făcut multe transferuri, iar de la mijloc în sus au jucători extrem de periculoşi, jucători cu tehnică şi execuţie foarte bună cum ar fi Marinescu, Boştină, Cristea, Tony, Claudiu Niculescu. Sunt jucători de valoare care oricând printr-o execuţie pot să decidă soarta unei partide”, a declarat Grigoraş prefaţând întâlnirea de vineri seara dintre Pandurii şi Universitatea Cluj.

Plecând înaintea acestui meci de pe locul doi, Universitatea Cluj este considerată favorită de Grigoraş, dar tehnicianul Pandurilor spune că şansele echipei sale nu sunt deloc de neglijat: „Recunosc că după locurile în clasament şi numărul de puncte, Universitatea e favorită. Dacă ne luăm după aceste lucruri. Dar nici noi nu suntem aşa uşor de învins. Exceptând acea partidă cu Astra am câştigat toate meciurile de acasă şi nu am avut meciuri uşoare. Avem încredere că putem învinge. Ne gândim doar la victorie. Uitându-ne pe clasament, putem considera că e un meci echilibrat cu o uşoară superioritate a lor. Sperăm prin atitudine şi evoluţie să schimbăm aceste date ale problemei, iar la final să ne bucurăm de victorie”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.