RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ibeh și Ungurușan, în continuare cu probleme

/ 25 octombrie 2012

Tehnicianul Pandurilor a anunțat că perioada de indisponibilitate a unora dintre jucătorii săi se prelungește, Ibeh și Ungurușan nefiind luați în calcul pentru etapele viitoare.

        „Ibeh are o problemă mai gravă, el se află acum la un tratament la Bucureşti. Sper ca la începutul săptămâni viitoare să intre la antrenamente. Accidentările lui Ibeh şi Unguruşan au fost grave, perioada lor de recuperare a fost mai lungă decât ne-am aşteptat. Cert este că aveam nevoie de ei în această perioadă solicitantă”, a declarat Petre Grigoraș despre jucătorii indisponibili pentru jocurile ce urmează.

Antrenorul Pandurilor se gândește ca în partidele viitoare să caute să își ferească unii jucători de riscul unor accidentări venite în urma unor suprasolicitări. Aici este cazul lui Pleașcă, abia revenit pe teren după o pauză de un an și care ar putea să nu ducă 90 de minute, meci de meci, mai ales în ritmul unor partide disputate la trei zile distanță.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.