RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ibeh și Roberto Dumitru, pe banca de rezerve

/ 1 martie 2012

Dintre noile achiziții ale Pandurilor doar Bogdan Ungurușan va fi titular în echipa lui Grigoraș la Brașov, asta și pentru că ex-clujeanul nu are contracandidat pe post după accidentările suferite de Pleașcă și Rusu.

În vreme ce Neagu a fost trimis la Târgu Jiu, pe lista jucătorilor ce au făcut deplasarea la Brașov se află ultima achiziție a gorjenilor, nigerianul John Ibeh, dar și juniorul Roberto Dumitru, tânărul jucător promovat din propria pepinieră impresionându-l pe Grigoraș în perioada pregătirii de iarnă. „Ibeh e un pic în urmă cu pregătirea, pentru că nu a mai fost luat în cantonament de Oţelul, fiind lăsat acasă deoarece nu şi-a prelungit contractul. S-a antrenat cu echipa a doua pe sintetic, prin zăpadă, la Galaţi. El a recunoscut foarte clar că nu e pregătit, deocamdată, 100 % să joace un meci, dar sunt convins că în maxim 2 săptămâni se va pune la punct şi va fi un câştig pentru echipă. E posibil să intre pe parcurs la Braşov. Nu încep cu el în primul unsprezece, dar e o soluţie certă pentru partea a doua dacă va fi necesar. La fel se poate întâmpla și cu Roberto Dumitru. Am fost extrem de mulţumit cum s-a comportat în toată perioada de pregătire Roberto. E un jucător care a crescut în joc, are tupeu, este mai mult decât tânăr, mai mult decât mic, dar e mic, tânăr şi al dracului. Eu am încredere în el, o să-i dau o şasă pentru că merită după felul cum s-a antrenat”, a declarat Grigoraș despre ceilalți doi jucători noi ai Pandurilor față de turul campionatului.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.