RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ibeh a fost declarat liber de contract

/ 28 februarie 2012

Pandurii poate să-l legitimeze pe John Ibeh și chiar să-l folosească pe nigerian în meciul cu FC Brașov după ce fostul jucător al Oțelului a fost declarat jucător liber de contract.

„Miercuri dimineaţă va fi şi legitimat la Pandurii, deci este totul OK, am primit un răspuns favorabil de la Ligă, mai aveam nevoie doar de o semnătură a jucătorului pe contract. Cu alte cuvinte, nu mai văd nici un fel de impediment ca Ibeh să nu poată fi trecut pe foaia de joc chiar pentru meciul de la Braşov. Bine, asta va depinde numai numai de domnul Grigoraş dacă va fi inclus sau nu, în lot. Ibeh va semna o înţelegere cu clubul Pandurii Târgu Jiu până la finalul returului, având o opţiune de prelungire a contractului pentru încă doi ani, dacă va da satisfacţie”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Dan spune:

    Este o mare greseala daca nu semneaza macar pe 2 ani,pt ca ibeh este un jucator f bun iar la vara va pleca gratis pt ca are valoare. La cat se pricep manageri nostri la fotbal,sigur il vom pierde pe ibeh la vara. Ibeh va confirma suta la suta,dar cine se pricepe la fotbal,baloi,temelescu,condescu….

  • marius spune:

    cu siguranta este un jucator valoros pentru ca a fost titular la otelul si uta.Iar ochi pt fotbalisti cine sa aiba la pandurii? tambu,popete,temelescu sau baloi,hai sa fim seriosi.Cineva a postat mai jos pe youtube imagini cu ibeh si nu trebuie decat sa sti fotbal pt a-l vedea si a semna pe minim 2-3 ani cu nigerianul.

  • gore spune:

    Daca vine Ibeh copilul lui tata unde mai joaca ?????

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.