RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au liber de Paşte

/ 20 aprilie 2011

Programul avantajos de care Pandurii beneficiază în preajma Sărbătorilor Pascale le-a permis antrenorilor să le acorde jucătorilor echipei gorjene două zile libere după meciul cu Sportul Studenţesc.

După ce foarte multe etape jucătorii Pandurilor au stat mai mult pe drumuri şi nici măcar de antrenamente nu au mai avut timp, mergându-se mai mult pe recuperarea fizică după efort, secundul echipei gorjene a anunţat că cei care au timp să revină în două zile la echipă pot să-şi petreacă Paştele în sânul familiei: “Băieţii vor primi două zile libere să petreacă Sărbătorile de Paşti în familie. O zi sau două în sânul familie rezolvă multe probleme din punct de vedere mental pentru un jucător care depune un effort foarte mare din punct de vedere fizic”, a declarat Marian Dinu, secundul lui Grigoraş la Pandurii.

Pandurii vor juca în regie vineri de la ora 17:00, jucătorii urmând a reveni la antrenamente luni, în a doua zi de Paşte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.